Aankoopservice NL

Heeft u uw droomauto gevonden via internet: staat de auto in Rotterdam!

Dan komen er een paar vragen boven:

  • Hoe weet ik zeker dat het een goede auto is en dat ik niet een 'kat in de zak' koop?
  • Hoe controleer ik de Nationale Autopas en het schadeverleden?
  • Als ik al garantie krijg, wie garandeert mij dan dat dit correct afgehandeld wordt?
  • Hoe weet ik zeker dat ik een eerlijke inruilprijs krijg?
  • Waar ga ik nadien naar toe voor onderhoud en reparatie?

Samen met u selecteren we een aantal auto's die voldoen aan uw wensen voor een 'nieuwe' auto.

De geselecteerde voertuigen worden gescreend op NAP, schadeverleden en herkomst. Daarnaast vindt een eerste beoordeling plaats met betrekking tot de conditie van de auto.

Van de auto's die door de selectie zijn gekomen, stellen we een offerte op, met daarin een goede inruilprijs voor uw huidige auto en het Bosch+ pakket dat uw voorkeur heeft (Lees meer over de Bosch+ pakketten)

Als u een keuze heeft gemaakt, ontstaat een principe-akkoord. De voorwaarde (en dus uw garantie) is dat het aan te kopen voertuig in een goede conditie verkeert.

Ons team beoordeelt de auto ter plekke op technische kwaliteit, exterieur, interieur en de algehele conditie. Pas als de auto voldoet aan alle gestelde criteria, wordt de auto daadwerkelijk aangekocht.

Uw 'nieuwe' auto wordt door onze Bosch Car Service specialisten afleveringsklaar gemaakt. Vanaf pluspakket 2 krijgt de auto een Bosch grote onderhoudsbeurt. Daarbij hanteren we hierbij de 20.000 kilometer norm. Dat wil zeggen dat alle slijtagedelen waarvan verwacht wordt dat zij géén 20.000 kilometer meer mee gaan, gratis worden vervangen.

Uw 'nieuwe' auto wordt vanaf pakket 3 afgeleverd met 6 maanden BOVAG-garantie en een jaar gratis mobiliteitservice. Indien u voor pakket 4 of 5 heeft gekozen, heeft u opvolgend aan de BOVAG-garantie respectievelijk 6 of 18 maanden aanvullende garantie.Autobedrijf Doorten Pesse biedt gratis vervangend vervoer tijdens de garantieperiode en beschikt over een 'haal- en brengservice'.Wij staan dus garant voor een uitstekende aankoopbegeleiding van uw 'nieuwe' auto. Wij zorgen dat uw 'nieuwe' auto tip-top afleveringsklaar wordt gemaakt en we nemen garantierisico's van u over. Na de aflevering heeft u een betrouwbaar adres waar u altijd terecht kunt en waar de medewerkers u op klantvriendelijke wijze zullen benaderen.

Zoekt u een bepaalde tweedehands auto?

Als u weet welke auto u wilt hebben maar deze niet kunt vinden kunnen wij u helpen. Als u op onderstaande link klikt kunt u vrijblijvend aangeven wat uw wensen zijn. Vervolgens gaan wij op zoek naar uw droomauto.> Naar onze zoekservice

Contact

Wilt u meer weten over deze dienst of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contactop met ons.