Aircoservice

Voorkom geurtjes!

De airconditioning in de auto is niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco. Intussen is 72% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Onderhoud voorkomt defecten

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. We rekenen erop. Dit betekent niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt meestal als het u niet uitkomt!

Maximale prestaties

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

Bosch Car Service houdt uw auto koel

Autobedrijf Doorten Pesse onderhoudt graag uw airco. De werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose-apparatuur van Bosch. Hiermee kan elke fout in de elektronica opgespoord worden. Op die manier garanderen wij dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt.

Wat kost dat?

Bent u benieuwd naar de prijs van deze dienst? Wij bieden u de handige ‘Kost Dat?’ tool. Met deze online tool kunt u altijd en overal bekijken wat het vervangen van een onderdeel bij Doorten pesse kost.

Contact

Wilt u meer weten over deze dienst of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact op met ons.