Zakelijke referenties

Ook bedrijven zijn bij ons aan het goede adres. Voor zowel de aanschaf van een of meerdere auto's als het onderhoud van uw zakelijke auto('s) gaat u naar Bosch Car Service Doorten Pesse. Vele bedrijven gingen u voor.

 

De Zorgzaak

"Cliënten verwachten maatwerk van ons, wij ook van de bedrijven waarmee we werken. Wat ons betreft voldoet Doorten Pesse uitstekend aan die behoefte." 

 

Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo

"Sinds het aansluiten bij Bosch Car Service zie je een verdere professionalisering om alle merken te kunnen onderhouden, repareren en om moeilijke elektronische storingen te lokaliseren. Ik kan u autobedrijf Doorten Pesse van harte aanbevelen. "

 

Catering J. van 't Hooge

"Het is een bedrijf dat met je meedenkt, het is ook heel fijn dat je in het weekend terecht kunt bij Doorten"

 

!Pet

"Als bedrijf scoort Doorten Pesse uitstekend op het gebied van service en kwaliteit voor een scherpe prijs."

 

Energy Valley

''Wij ervaren bij Doorten Pesse plezierige onderlinge samenwerking en het ongebouwde vertrouwen... dat is vanzelfsprekend en behoeft geen nadere uitleg!''

 

Bouwplan Nijstad

"Doorten Pesse is voor mij makkelijk toegankelijk. Alles is bespreekbaar en ik zou zeggen, probeer het gewoon eens uit. Ik weet zeker dat het u zal bevallen." 

 

Sanitas Novum

"De ‘Haal- en Brengservice’ is briljant en maakt het allemaal veel makkelijker dan een autobedrijf om de hoek. Volgens mij is niet ieder bedrijf in staat om een Audi A8 Limousine op maat te leveren. Doorten Pesse heeft dit heeft gedaan voor een uiterst competitieve prijs." 

 

Huys Makelaars

"Ik zou geen reden kunnen verzinnen mijn bolide aan een ander toe te vertrouwen. Van planning tot reparatie, de organisatie is goed 'getuned'." 

 

Dierckxens Mode

"De persoonlijke betrokkenheid, flexibiliteit, goede service, advisering en goede kwaliteit maken dit autobedrijf tot de juiste mobiliteitsleverancier! Bovendien zijn ze vriendelijk en gastvrij." 

 

Bork Sloopwerken B.V.

"Autobedrijf Doorten Pesse is net als ons bedrijf een echt familiebedrijf en staat al jaren in de wijde omgeving bekend om zijn goede service en de betrokkenheid van de medewerkers."